Etienne Constable hajótulajdonos, valamint kaliforniai, seaside-beli lakos. Helyzetét a kettő együttes fennállása bonyolítja, mivel hajóját az autófelhajtón tárolja, technikailag a saját telkén, de mindenki számára látható módon. Ez a látvány az utcakép egységét szigorúan őrző önkormányzat számára elfogadhatatlan volt, így kötelezték őt, hogy kerítéssel vegye körbe, takarja el a számukra rút hajót.

A helyi önkormányzati rendelkezések kimondják, hogy „hajók és nagy méretű pick-upok, lakókocsik, lakóautók, üdülőjárművek, pótkocsik” csak akkor parkolhatnak a felhajtókon, ha „oldalról és elölről 180 cm magas kerítéssel zárják el ezeket”.

A KSBW-8 News beszámolója szerint Constable kreatívan engedelmeskedett a rendeletnek, és kerülte el a beígért százdolláros bírságot. Felállította a kerítést, majd megbízta Hanif Wondir festőművészt, hogy fessen egy élethű képet a hajóról a kerítésre, amely most eltakarja a valódi darabot. Constable szerint a város még nem reagált erre a cseles megoldásra, mi mindenesetre látatlanban is odaítéljük neki az év trollja kitüntető címet.