Hajmeresztő jelenettel borzolták a kedélyeket a Magyar Közút közösségi felületein szombat este: a közútkezelő forgalomfigyelő kamerái még április 2-én rögzítették, ahogyan az M0-s autóúton egy BMW bekapcsolt vészvillogóval kezdett el tolatni a belső sávban. Szerencsére baleset nem lett belőle.

Azt hiszed rosszul látsz? Nem, TÉNYLEG az M0 belső sávjában kezdett el tolatni. 😱 Van az úgy, hogy az ember benéz egy kihajtót, túlszalad rajta. Na de akkor sem csinálsz ekkora őrültséget, hogy elkezdesz visszatolatni az M0-s belső sávjában. 🤦🏼 Kész csoda, hogy nem lett baleset. Az ilyen felvételek alapján elmondható: nem az a durva, hogy mennyi baleset van, hanem, hogy “csak” ennyi történik az utakon. Ha eltévesztenétek egy kihajtót, ne tolassatok, ne forgolódjatok a pályán, menjetek tovább, nem kell sokat menni a következő kihajtóig, ott pedig lesz lehetőséged biztonságosan újratervezni. #magyarkozut #kozut #kozutkezelo

Közzétette: Magyar Közút Nonprofit Zrt. – 2024. április 20., szombat

A történtek kapcsán a Magyar Közút arra hívja fel a figyelmet, hogy amennyiben valaki benéz egy kihajtót, semmi esetre se kezdjen el tolatni vagy forgolódni az úton – ez esetben célszerűbb elmenni a következő kihajtóig, és ott biztonságosan lehajtani.