Centimétereken múlt, hogy nem történt újabb útellenőri baleset az M7-esen. Egy esős, márciusi napon egy autós szemmel láthatóan gyorsabban érkezett az autópálya egyik felhajtóján, mint amekkora sebességet az időjárási viszonyok engedtek volna.

Ennek meg is lett az eredménye: a felhajtó végén megcsúszott, és kis híján eltalálta az útellenőrök furgonját. Az autót a belső szalagkorlát állította meg, ami visszagurította a leállósávra.

MEGÁLL AZ ÉSZ #43

MEGÁLL AZ ÉSZ #43 😱 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐞́𝐭𝐞𝐫𝐞𝐤𝐞𝐧 𝐦𝐮́𝐥𝐭, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐧𝐞𝐦 𝐭𝐨̈𝐫𝐭𝐞́𝐧𝐭 𝐮́𝐣𝐚𝐛𝐛 𝐮́𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐨̋𝐫𝐢 𝐛𝐚𝐥𝐞𝐬𝐞𝐭! 𝐁𝐞𝐥𝐬𝐨̋ 𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚́𝐬 𝐟𝐞𝐥𝐯𝐞́𝐭𝐞𝐥! 🌧️ Egy esős márciusi napon készültek a felvételek az M7-es autópályán. Útellenőr kollégánkat, napi feladatainak ellátása közben, majdnem baleset érte. 🚘 A felvételen egy szürke személyautó érkezik a felhajtón, szemmel láthatóan gyorsabban, mint amekkora sebességet az időjárási viszonyok engedtek volna. 💥 Ennek meg is lett az eredménye: a felhajtó végén megcsúszott és kishíján elkapta az útellenőri autót és vele együtt kollégánkat is. ❌ A pördüléssel elkapta a belső szalagkorlátot, ami tovább már nem engedte és visszagurította a leállósávra. A sofőr nagy szerencséje az volt, hogy ekkor senki más nem járt arra és így sérülés nélkül megúszta a balesetet. ☝🏼 Tanulság: • egy pillanat alatt kész a baj • mindig az út és látási viszonyoknak megfelelően vezessünk • ha nedves, vizes az út, legyünk még elővigyázatosabbak 🚗 Kérünk mindenkit, hogy esős, nyálkás időben, csökkentett sebességgel és fokozott figyelemmel közlekedjen! 👷🏽 Vigyázzanak kollégáinkra, vigyázzunk egymásra! #mkif #azorszagutja #aquaplaning @követő

Posted by MKIF Zrt. - Az ország útja on Monday, April 8, 2024

A sofőr nagy szerencséje az volt, hogy ekkor senki más nem járt arra, így sérülés nélkül megúszta a balesetet.