Egy szűk éve írtunk arról, hogy új szponzor autót, egy Lexus RX-et kapott az egykori válogatott játékos, a DVSC csapatkapitánya Dzsudzsák Balázs, de úgy tűnik nem mindig azzal az autóval jár edzésre. 

Néhány napja a debreceniek csapatkapitánya egy Bentley Continental GT Speed volánja mögött gurult be a hétközi edzésre. Az autót néhány éve vásárolta.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Debreceni Vasutas Sport Club (@dvscofficial_) által megosztott bejegyzés

 

Dzsudzsák egyébként nagy autórajongó. Azt, hogy jelenleg milyen autói vannak, nem lehet tudni pontosan, de az biztos, hogy korábban volt egy Lamborghini Aventadora (amit meg is tört az M3-ason), egy Porsche Cayenne-el is sokat járt (amiből kifogyott az üzemanyag a Lánchídon), aztán itt van még a Bentley Continental GT és Debrecenben az elmúlt években többször feltűnt egy Mercedes-Benz G-osztály volánja mögött.

És akkor Dzsudzsák Balázs begurult edzésre 70 milliós autójával 1

A Bentley Continental GT Speed motorterében 6.0 literes, W12-es blokk található, amely 659 lóerős, nyomatéka 900 Nm. 3,5 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára az autó, a végsebesség 335 km/óra.

Ha nem vezetjük, csak nézzük, akkor is könnyen felismerhető a Continental GT Speed. A sötét tónusú hűtőmaszk és alsó légbeömlő mellett határozottabban megformált küszöbtoldatok, valamint az első kerékdobon elhelyezett Speed embléma segít megkülönböztetni az alapmodelltől. A 22 colos egyedi keréktárcsák mellett speciális üzemanyagtöltő fedelet kapott az autó, a küszöbbetétek megvilágítottak.

És akkor Dzsudzsák Balázs begurult edzésre 70 milliós autójával 2

Az utastér speciális kétszínű kivitele a kormánykeréken is érvényesül. Az alapkivitel 15 elsődleges és 11 másodlagos színt kínál, bőr és Alcantara kivitelben; az utóbbi bőrre cserélhető.