Évente több ezer autó hivatalos megsemmisítésében segít a brit Scrap Car Comparison, akik úgy gondolták, segítenek a szerelmi bánaton: Valentin-nap alkalmából az autóbontós cég lehetőséget ad az embereknek, hogy volt partnerüket, exszerelmüket képletesen megsemmisítsék.

A lényeg, ha valaki szeretné kitörölni egykori párját az életéből, akkor elég kitöltenie egy online kérdőívet, amelyen feltünteti volt párja nevét és az indoklást, hogy miért zúzzák be.

A cég vállalja, hogy a Valentin-napi kampányuk időtartama alatt megsemmisített autókra szép nagy betűkkel felírják egy-egy ex nevét, és videót is készítenek róla, ahogy az autóval végez a présgép, vagy miszlikbe aprítja egy markoló.

„Mi lenne jobb módja annak, hogy elengedd a múltat és igazi katarzisban részesülj, mint hogy volt partneredről nevezünk el egy tragacsot, aztán örökre kitöröljük őt az életedből?” – írja felhívásában a brit cég.

Mindannyian éltünk már át szakítást és tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz túllépni rajta, de a fent kínált szolgáltatás igazán egyedülálló formája annak, hogy végleg lezárjuk életünk egy szakaszát és magunk mögött hagyjuk a szívfájdalmat.

Itthon kimondottan ilyen szolgáltatás nincs, de ha bemész egy hazai bontóba/roncstelepre, szerintem vannak olyan jó fejek, hogy az éppen présgépre váró autóra rápingálhatod az exed nevét.