Egyedi járművel gyarapította gyűjteményét Tiesto: a nemzetközi szinten is ismert és elismert holland lemezlovas egy különleges Rolls-Royce Cullinanre ruházott be. Önmagában azonban nem elégítette ki az 54 éves DJ minden igényét a luxusterepjáró, ezért a Mansoryra bízta, hogy hozzanak ki belőle sokkal többet.

Szembetűnően formásabbá vált a Rolls-Royce a szélesített karosszériaelemeknek köszönhetően, míg a csomagtérajtóra légterelőt biggyesztettek. Emellett különféle tuningkiegészítőkkel, többek között új kipufogócsonkkal, valamint a sztenderdnél nagyobb, többküllős kerekekkel erősítették a sportos vonalat.

The one-of-a-kind dutch superstar DJ Tiesto cruising in style with his all new Rolls Royce Cullinan by MANSORY....

Közzétette: MANSORY – 2023. november 19., vasárnap

A német tuningcég beavatkozása rikító megjelenést a Cullinan utasterének, ahol még Tiesto szignója is helyet kapott. Összhangban a karosszérián futó csíkkel, szinte teljesen átvette a hollandok nemzeti színének számító narancssárgát a belső tér, ami alól nem képeztek kivételt a csúcskategóriás bőrülések sem.

Nem tudni, hogy a 6,75 literes V12-es motorhoz hozzányúltak-e, de az alapjáraton sem nevezhető gyengének. A szériamodell 570 lóerős teljesítményre képes, 850 Nm-es nyomaték kíséretében, viszont a Black Badge-változat 600 lóerőt és 900 Nm-t tud felmutatni. Alig több mint öt másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra a Cullinan, ami a 2,7 tonnát meghaladó tömege ellenére akár 250 km/órával is képes repeszteni.