Így náluk nem akkora durranás ebből pár igen megkímélt darabra bukkanni, innen Európából nézve viszont igazi időkapszulák ezek az autók, amelyek a Volkswagen egy egész más korszakába repítenek vissza. 

A múltba repít vissza ez a raktárlelet öt Volkswagennel 1

A Han Chung Classics fedezte fel a videón is látható öt darab Volkswagen Santanát, amelyek egy raktárban állva töltötték az utóbbi éveket. Még értékesítés előtti darabok, így nem regisztrálták ezeket, rendszámot sem kaptak, gyakorlatilag nulla kilométert futottak. 

A múltba repít vissza ez a raktárlelet öt Volkswagennel 2

Ennél több információt az autók hírét közlő Motor1.com sem tudott megosztani, de az a látottak alapján biztos, hogy ezek az autók a második generációs Volkswagen Passat Kínában gyártott verziói. A Santan 1983-ban debütált Kínában, és hamar nagy népszerűségre tett szert tágas utastere, megbízható technikája miatt.

A múltba repít vissza ez a raktárlelet öt Volkswagennel 3

Az évek során az első generációs Santana számos frissítésen és fejlesztésen esett át. A modellévtől függően olyan extrákkal találkozhatunk, mint a Bosch elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszer, MP3 és CD kompatibilis rádió, ABS fékek elektronikus fékerőelosztóval. 

A múltba repít vissza ez a raktárlelet öt Volkswagennel 4