Több mint 70 millióan nézték meg a TikTokon azt a videót, amiben egy nő azt mesélte el, annak ellenére, hogy kigyulladt az autója, a balszerencsés esetet épségben megúszta a termobögréje, sőt, a benne lévő jég sem olvadt el – írja a Business Insider.

Danielle a felvételen, miközben megmutatta, mi maradt a Kia belsejéből a tűzeset után, meg is rázta a palackot, amiben hallhatóan zörögtek a jégdarabok:

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound - Danielle

Az eset után Terence Reilly, a Stanley elnöke egy, jelen sorok írásáig 28 millió megtekintést elérő válaszvideóban – kifejezve megkönnyebbülését az iránt, hogy a nő nem sérült meg a tűzben – kárpótlás gyanánt egy vadonatúj autót ajánlott fel, tehát az amúgy is kiváló marketingre sikeresen rátettek még egy lapáttal.

@stanleybrand #stitch with @Danielle ♬ original sound - Stanley 1913

A gazdasági portál megjegyezte, az elmúlt időszakban egyébként is felkapottá vált a márka a közösségi médiában. A 40-50 dollár, azaz 15 ezer forint körüli áron mozgó termobögrék főként keskeny kialakításukról, továbbá arról ismertek, hogy a meleg ital hőmérsékletét 7, a hidegét 10, a jegesét pedig 30 órán át tartják meg.