Volt már példa filmforgatásra autópályán, de ott a látvány kedvéért borogattak autókat. Szeptember elsején az M4-es gyorsforgalmi úton nem volt forgatás, de sajnos felborult egy kisteherautó.

A sofőr valószínűleg túl gyorsan hajtott, nem figyelt és elvétette a lehajtót. Próbált korrigálni, de már késő volt, így egy táblát kidöntve átugratott a szalagkorláton, egyenesen az árokba.

MEGÁLL AZ ÉSZ #20 🎞Volt már példa filmforgatásra autópályán, de ott a látvány kedvéért borogattak autókat. 🫣Szeptember elején az M4-es gyorsforgalmi úton nem volt forgatás, de sajnos felborult egy kisteherautó. 😱A teharautó sofőrje vélhetően gyorsan hajtott, nem figyelt és elvétette a lehajtót. 🤷‍♂️Próbált korrigálni, de már késő volt, így kidöntve a táblát, átugratott a szalagkorláton, egyenesen az árokba. ‼ A jól megválasztott sebesség kérdése nem másodlagos, kanyarban főleg nem! ⚠️Mindig az éppen aktuálisan vezetett autó műszaki állapotához, méretéhez, vezetési rutinunkhoz megfelelően válasszuk meg a sebességet, a megengedett határokon belül! 🦺Vezessenek óvatosan! #mkif #azorszagutja

Posted by MKIF Zrt. - Az ország útja on Monday, October 9, 2023

 

Az MKIF Zrt. az eset kapcsán sokadszor is elismételte: mindig az éppen aktuálisan vezetett autó műszaki állapotához, méretéhez, vezetési rutinunkhoz megfelelően válasszuk meg a sebességet, a megengedett határokon belül!