A TikTokon a beszédes „Frnkskrt” néven futó felhasználó láthatóan rajong a porba ültetett stance autókért. Ebben a kategóriában is vannak igazi radikálisok, és ő közéjük tartozik. Az autó tényleg a hasán csúszik, és ehhez kellett pár kompromisszumot kötni.

Mivel az üzemanyag-betöltő nyílás a kerékjárati ívnél található, így azt át kellett vágni az ültetéshez. Csak egy csonk maradt a kerék mögött, ami miatt a tankolást nem lehet a bevált módon elvégezni. 

A benzinkúthoz gurulva először meg kell emelni az autót, ki kell szerelni a kereket, majd ezután lehet tankolni. Az egész folyamat nagyjából húsz percet vesz igénybe a tulaj szerint, aki azt is állítja, hogy ez az egyetlen autója, így a mindennapos utakra is ezt használja. 

Hozzászólása szerint mindig megbámulják a benzinkutak dolgozói, és ámulva figyelik, amit művel. Ezen abszolút nem csodálkozunk, furcsa látvány lehet, hogy valaki a leszerelt kerék mellett térdelve csorgatja a benzint egy meghatározhatatlan nyílásba. 

a videó a hirdetés után indul

Az ültetés mellé extrém negatív kerékdőlés is jár, amit csak speciális utángyártott futóműalkatrészekkel, némi hegesztéssel, fúrással, faragással lehet elérni. A tankolási helyzet azért ennél egy fokkal súlyosabb, a forró féktárcsa közelében bajlódni az üzemanyaggal Darwin-díjért kiált.

A végeredmény egy kerék szélén tipegő furcsa, guruló önkifejezési eszköz, amivel az Egyesült Államokban simán el lehet karistolni. 

Hasonló cipőben jár Dante, aki egy ültetett Golf VII-essel teszi színesebbé mindennapjait. A recept ugyanaz: nagy kerék, minimális hasmagasság, tankolási nehézségek. Itt is minden egyes tankoláshoz elő kell venni az emelőt, le kell szerelni a jobb hátsó kereket, hogy aztán a mögötte található lyukat – melyet rémisztő módon ragasztószalaggal „zár” le – egy gégecső segítségével az eredeti nyílással összekötve kannából tölthesse a tankba a naftát.

a videó a hirdetés után indul