Még szeptember elején ütköztek neki egy autósnak Lengyelországban egy Ford Focusszal, miután a fedélzeti kamerás felvételt is készítő, vétlen fél megállt, hogy elsőbbséget adjon a villamosnak.

A nagyobb erejű koccanást követően mindkét sofőr kiszállt az autójából, és megbeszélték, olyan helyen állnak félre, ahol a forgalom feltartása nélkül rendezni tudják a szükséges papírmunkát. Ezt követően visszaszálltak az autóba, azonban ahogyan az alábbi felvételen is látható, a Focus volánja mögött ülő férfi a következő lehetőségnél hirtelen balra kanyarodott, ezzel a lendülettel pedig olajra is lépett.

Bevallása szerint a károsult azért nem eredt a cserbenhagyó nyomába, mert a városközpontba tartva az autóban ült a fogyatékkal élő fia is, és neki ő fontosabb volt, mint „egy darab fémlemez négy keréken”. A kár ennek ellenére jelentős, ugyanis az autó átalakítása, ami a speciális babakocsi szállítását teszi lehetővé, 55 ezer zlotyiba, mostani árfolyamon számítva több mint 4,5 millió forintba került.

Az online adatbázis tanúsága szerint az elkövető autójára nem kötöttek kötelező felelősségbiztosítást, noha a videó leírása szerint ez nem zárja ki annak eshetőségét, hogy mégis rendelkezik biztosítással. A felvétel készítője jelentette a hatóságoknak az esetet.