Automaták korát éljük, a megoldás már megbízható, kiforrott, és kényelmesebb, mint a manuális opció. Ráadásul gyors is, de vannak azért megveszekedett őrültek, akik megnehezítik a saját dolgukat. Vagy épp szeretik a vezetés teljes élményét, és nem tántorodnak el a kihívásoktól.

A videón szereplő Porsche 991.2 GT3 sofőrje ezt a tábort erősíti, manuális váltóval zúz végig a Nürburgring híres-hirhedt aszfaltcsíkján. 

A Porsche 991.2 GT3 a 991.1 ráncfelvarrt verziója, ami visszahozta a kézi váltós opciót. Motorja négyliteres, szívó bokszermotor hat hengerrel, 500 lóerős teljesítménnyel, hátsókerék-kormányzással. A 0–100 km/órás gyorsulást 3,4 másodperc alatt teljesíti, a végsebessége pedig 318 km/óra. 

Érdekessége a hatsebességes, kézi váltó, ami visszakerült opcióként a hétsebességes, dupla kuplungos PDK mellé. A sofőr pedig tudja használni, a Nürburgringen körideje 6:58.5, ami igencsak kiemelkedő, még akkor is, ha ez a nyilvános pályanapokon elérhető, nem teljes pályahosszon (19,1 kilométer) elért idő.