Épp esni kezdett az eső, amikor megpróbált leparkolni egy hölgy Budapesten az Ürömi út mellett. Sajnos a vizes szélvédőn keresztül nem vette észre a mögötte lévő mély árkot. A gépkocsi tengelyén átfordulva, a tetején landolt, a nő szerencsére még ki tudott szállni az autóból – írja egy autómentéssel foglalkozó cég közösségi oldalán.

A hívástól számítva 20 perc alatt ért ki az autómentő, ám ekkor már a heves esőzés miatt az autó alig látszott ki a vízből, az árok gyakorlatilag folyóvá változott.

Kis híján tragédia lett a szerencsétlen parkolás következménye.🚙🙄 Kezdeti esőben próbált parkolni egy hölgy, Budapesten az Ürömi út mellett a kis Daihatsuval. Ám sajnos a vizes szélvédőn keresztül nem vette észre a mögötte lévő mély árkot. A gépkocsi tengelyén átfordúlva a tetején landolt majd a vezetője szerencsére eltudta hagyni azt. A hívástól számítva 20 perc múlva kisebbik mentőeszközünk a helyszínen volt ám ekkor a heves eső miatt már az autó szinte alig látszott ki a vízből.🌧🌧🌧🌧🌊🕑 10 perc alatt a vizesárok szinte folyóvá változott. A gépkocsi rögzítése és annak biztosítása után darunk segítségével emeltük ki az autót. Szerencsére mindenki jól van 🙂. ABAC Speciális Mentők abac24.com Minden Jog Fenntartva!

Közzétette: ABAC 0-24 Autómentés Autószállítás – 2023. június 6., kedd