Nem mondható el, hogy minden autórajongó örül annak a formatervezési iránynak, amerre a BMW elmozdult az utóbbi években. A nagy vesék megosztják az autózást, illetve a márkát kedvelő közönséget, és hiába a hangos vélemények és ellenvélemények, a BMW útja az elkövetkezendő években ez lesz.

Minderre már elkezdték felkészíteni a felnövekvő generációt is, és már a legkisebbeknél igyekeznek azt sugallni, hogy a BMW egyenlő a nagy vesékkel. A változások ugyanis elérték a legkisebbeknek szóló Baby Racer termékcsaládot is. A képre kattintva galéria nyílik!

Megszeretteti a gyerekekkel a hatalmas veséket a BMW 1

A BMW Lifestyle kollekciójában már 30 éve megtalálható miniautók harmadik generációjának első számú képviselőjét a 4-es sorozat, az XM, illetve az M3/M4 modellek formavilága alapján tervezték meg, beleértve a vesék mellett a fényszórókat is.

Megszeretteti a gyerekekkel a hatalmas veséket a BMW 33

A játékautó újrahasznosított alapanyagokból készült, beleértve az abroncsokat is, melyek nem szimpla műanyagkerekek, így jelentősen csökken a használattal járó gördülési zaj. Áruk 150 dollár (51 ezer forint) lesz az amerikai piacon, az előrendelés már elkezdődött, fizikai formában azonban csak júliusban lehet a kisautóhoz hozzáférni.