Egyszerűen csak Felix lett a neve a képeken szereplő, eredetileg 1969-es Chevrolet Camarónak, ami a modern technika és a klasszikus forma tökéletes találkozása. A Sean Smith Designs által épített autót a 2023-as Grand National Roadster Show kiállításon mutatták be az Egyesült Államokban, Kaliforniában.

A Felix visszafogott ezüstszínű fényezést kapott, amely tökéletesen illik az autó agresszív hangulatához. Az eredeti konstrukciót új karosszériaelemekkel egészítették ki, köztük egy új első frontrészt a futurisztikus távolsági fényszórókkal.

Klasszikus forma és modern technika tökéletes ötvözete ez a Camaro 1

Ami a hátsó részt illeti, a tervező azt akarta, hogy az autó minél szélesebbnek tűnjön, ezért új hátsó lámpákat rajzolt, amelyeket 3D nyomtatóval készült, egyedi búrával láttak el. Arra is ügyelt, hogy a lehető legkevesebb függőleges elem legyen, ami tovább fokozza a széles megjelenést. A ’69-es Camaro látványos elemei közé tartoznak az új ajtók és egyedi ajtókilincsek.

Klasszikus forma és modern technika tökéletes ötvözete ez a Camaro 2

A modern megjelenés mellé a technika is a XXI. századot képviseli, az egyedi gyártású alvázhoz a Corvette C7 elemeit használták fel, a fékek hatdugattyús 14 col átmérőjű darabok, a kerekek pedig elöl 255/35, hátul 325/30 méretű Michelin Pilot Sport 4-esek.

Klasszikus forma és modern technika tökéletes ötvözete ez a Camaro 3

Belül is a letisztult formák uralkodnak, krémszín és szürke jellemzik belteret, aminek finom bőrborítását aprólékos kézműves munkával állították elő. Az igazi fénypont viszont az első tengelyen ül, a V8-as LS7-es General Motors blokkot a Wegner Motorsports 1180 lóerőig húzta fel. Ez az erő egy Tremec T56-os hatsebességes váltón keresztül jut el a hátsó kerekekhez, ami valószínűleg tényleg kimeríti az izomautó fogalmát.

Klasszikus forma és modern technika tökéletes ötvözete ez a Camaro 4