Ne legyünk álszentek: az ünnepi időszak nem csak a szeretetről, összebújásról, rég látott rokonok meglátogatásáról szól, hanem minden egyes hétvége kőkemény hajsza a készülődés után. Bevásárlás, díszítés, ajándékok és még sorolhatnánk. 

A legtöbb férfi ezt ritkán viseli jól, nem is nekünk való ez, de nagyon szívesen elvisszük a párunkat bevásárolni, csak nekünk ne kelljen egyik üzletből a másikba utána loholni. Magamból kiindulva én addig nagyon szívesen elvagyok egy elektronikai szaküzletben vagy a haverokkal összebeszélve beülünk valahová a közelben egy kávéra, aztán amikor anya csörög, hogy készen van, akkor felnyaláboljuk és mindenki boldog. Az asszony örül, mert volt ideje úgy bevásárolni, hogy nem kérdezi meg tőle valaki percenként, hogy „ugye ez volt az utolsó?”, mi pedig annak, hogy ezt nem kellett végigszenvedni. 

De van egyéb alternatíva is, itt ez a fotó, amelyet olvasónktól kaptunk: hősünk sem izgulta túl a karácsonyi bevásárlást és még azt is elintézte, hogy senki ne zavarja pihenés közben.

A karácsonyi ünnepek szelleme rövid üzenetbe sűrítve egy hazai autó ablakán 1

Maximális tiszteletünk, kedves Uram!