1. Törekedj a tisztaságra

Az autó belső terének frissességét csakis úgy lehet megteremteni, majd megőrizni, ha az ember folyamatosan törekszik a tisztaságra. Nem kell persze minden nap port törölni, porszívózni benne, de a szemetet, az esetleges ételmaradékokat illik azonnal eltávolítani, mert ezek bomlásnak indulhatnak, rövid idő után szagosodhatnak. Éppen ezt megelőzve illik időnként az ülések alá benézni, különösen akkor, ha kisgyerek is használja utasként a kocsit – egészen elképesztő, miket lehet találni olykor ezeken a területeken.

2. Teremts tökéletes illatot az utastérbe

Amikor azt mondjuk, autóillatosító, sokan még mindig az évtizedekkel ezelőtt megjelent, fenyőfa alakú, mesterséges, olykor émelyítő illatot árasztó eszközökre gondolnak, amelyek a belső tükörről lógnak lefelé. Persze, ezek is léteznek még, ám vannak már olyan megoldások, amelyek fantasztikus, természetes illatot, kellemes környezetet, tavaszias, nyárias hangulatot teremtenek az autóba. Érdemes éppen ezért mindig a minőségi termékek közül választani, hiszen ezek sokáig ellátják feladatukat – ellentétben például a csak napokra alkalmazható fenyőfás modellel.

Így lesz mindig friss és üde az autód – mutatunk három tippet 1

3. Díszítheted is a belső részt

Ha már a kellő illat megvan, arra is figyelhetsz, hogy a látványon javíts. Hogy erre létezik kettő az egyben megoldás? Igen! Az autóillatosító klipsz egy igazán dekoratív termék, amely nem csak jól néz ki, de helyet ad az illatosításra szánt folyadéknak is. Olyan díszes, mint egy ékszer egy nő ruháján, vagy egy óra egy férfi csuklóján. Ha egyszer kipróbálod, tuti, hogy utána mindig lesz ilyen a műszerfaladon, ahogyan az is biztos, hogy mindenki hangosan megdicséri majd!