Rengeteg cikk születik napról napra, hétről hétre a Vezessen, és gyakran kutatunk az archívumban, ahol rengeteg érdekes téma pihen. Te emlékszel, mi történt veled egy éve? Tudod, milyen autós hírek pörögtek akkor a neten? Mutatjuk, hogy mi miről írtunk 2021. szeptember 12-18. között a Vezessen.

Életfogytiglant kapott egy illegális utcai versenyző

A fiatal sofőr egy illegális autóverseny résztvevője volt, és durván 600 lóerőre tuningolt autójával Észak-Rajna-Vesztfália tartomány egyik városát választotta versenypályául.

Életfogytig tartó börtönre ítéltek egy illegális utcai versenyzőt 1

Az esti órákban nagy sebességgel száguldozott a mintegy százezres lélekszámú Moers belvárosában, és az sem késztette lassításra, hogy előtte pirosra váltott a lámpa. Ott egy szabályosan közlekedő személygépkocsi keresztezte az útját, amelyet telibe talált. A hatalmas erejű ütközésben a kisautó 43 éves hölgy vezetője életét vesztette. Az igazságügyi szakértői vélemény alapján a 22 éves sofőr a baleset előtt 167 km/órás sebességgel vezette járművétTOVÁBB A TELJES CIKKHEZ!

Mindig fizesd ki időben a markolókezelőt, mert ő olyan, mint a medve

A videón rögzített ámokfutás a délkelet-anatóliai régióban, Törökországban történt. Egy helyi szénbánya vezetősége nem fizette ki a megegyezett összeget a dolgozóknak, és egy markolókezelő annyira feldühödött, hogy valóságos ámokfutásba kezdett.

Életfogytig tartó börtönre ítéltek egy illegális utcai versenyzőt 2

Kabaréba illő jelenet 67-es úton

A 67-es út egyik szakaszán épp felújítást végeztek és a piros jelzés ellenére többen behajtottak az útra. Annak rendje-módja szerint jött is szembe egy busz.

Életfogytig tartó börtönre ítéltek egy illegális utcai versenyzőt 3

Teszt: Dacia Duster 2021

Négy év diadalmenet után megújult a legolcsóbb szabadidő-autó, a Dacia Duster második generációja. Kipróbáltuk.

Pályafutásának bő 10 éve alatt közel 2 millió darab Dacia Dustert adtak el, és Európában kategóriájának egyik legnépszerűbb modellje még ma is, de a 2017-ben bemutatott második generációs típus mára már megérett a külső, belső frissítésre. A ráncfelvarráson átesett kompakt szabadidő-autót Párizs környéki utakon és terepen is kipróbáltuk… TOVÁBB

Életfogytig tartó börtönre ítéltek egy illegális utcai versenyzőt 4

A képre kattintva olvashatod a teljes tesztet!

240-nel zúzott, óriási baleset Kaposváron

Kaposváron a Füredi úton található töltőállomásnál egy Seat Leonnal karamboloztak 2021 szeptemberében. Az autó Kaposfüred irányából, a megengedettnél jóval gyorsabban, néhol 230-240 km/órás sebességgel jött, ám amikor a körforgalomhoz ért, állítólag műszaki hiba miatt már nem tudott megállni a sofőr.

Nappal zsaru volt, éjszaka büntetett

Még a saját családja sem tudta, hogy a detroiti rendőr mire használja a Dodge Challengert. Szellemnek hívták, akiket agyonvert vele éjszaka, csak halálakor derült ki, hogy ő volt a leggyorsabb a városban.

Életfogytig tartó börtönre ítéltek egy illegális utcai versenyzőt 6

Kattints a képre!

Fekete szellemnek hívták, mert soha nem derült ki, hogy ki ült annak a Dodge Challengernek a volánja mögött, ami végigverte az összes illegális versenyzőt Detroit utcáin. OLVASD EL A TELJES SZTORIT…

Budapesten ültünk be a Ferrari 296 GTB-be

Újra megnyitott a Ferrari Budapest belvárosi kereskedése és a legújabb modellt is elhozták. A Ferrari 296 GTB lenyűgöző, videóban mutatjuk meg nektek!

 

*nyitóképünk illusztráció