Amikor az ember Afrikára gondol, nem éppen a mérhetetlen luxus, sportautók és magángépek jutnak eszébe, pedig van az a réteg Afrikában is, akik a világ leggazdagabb emberei közé tartoznak. 

Ilyen például  Ismailia Mustapha is, aki milliárdosként éli hétköznapjait és nagyon szívesen posztol élete minden mozzanatáról közösségi oldalain. Nemrég az verte ki sokak számára a biztosítékot, hogy kisfia, Muhammed Awal Mustapha 10 éves szülinapjára kapott egy Lamborhini Aventadort, amelynek az ára állítólag 360 ezer dollár volt, átszámítva 130 millió forint. Ez az autó azért is különleges, mert a Lamborghini már nem gyártja ezt a modellt, szóval a 6,5 literes, V12-es motorral szerelt, olasz sportkocsi értéke valószínűleg csak nőni fog.

De visszatérve a Mustapha családhoz, a kisfiúnak úgy tűnik, nagyon tetszik a sárga Aventador, ugyanis büszkén pózol mellette az Insta-fotón.

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 2

A fotókat elnézve van még néhány nyalánkság a családi autóparkban: Rolls-Royce, Ferrari, Bentley, Lamborghini, Audi R8, G Mercedesek, McLarenek, és még ki tudja, milyen álomautók. De magángépes repülőutakról is rendszeresen posztol a családfő, szóval látszik, hogy van mit a tejbe aprítani.

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 3

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 4

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 5

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 6

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 7

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 8

130 milliós Lamborghinit kapott a kisfiú 10 éves szülinapjára 9