Nyilván nem lesz soha olyan roncstelep, ahol hegyekben állnak a kidobott Bugattik, de szép lassan már akad egy-két exkluzív alkatrészekkel foglalkozó vállalkozás, ahol feltűnnek a világ legdrágább, leggyorsabb autójához passzoló elemek.

Ilyen cég az SGR Automotive, ahol általában ritka Porsche-alkatrészek bukkannak fel, a lehető legjobb minőségben. Most viszont sikerült szerezniük egy még ritkább, különleges darabot, a Bugatti Chiron karbonszálas műanyagból készült tetőelemét.

Nem adják olcsón a Bugatti Chiron szénszálas tetejét 1

Ellenben az előd Veyronnal, a Chironból nem készült nyitott, roadster verzió, így ez a tetőelem azoknak a tulajdonosoknak lehet érdekes, akiknek valamilyen módon sérült az eredeti elem, és hajlandóak a Bugatti-szinten zsebpénznek tűnő 55 ezer dolláros, vagyis közel 20 millió forintos vételárat megfizetni. 

Nem adják olcsón a Bugatti Chiron szénszálas tetejét 2

Sőt, igazán bátrak akár napfénytetőt is faragtathatnak belőle, mivel a gyári “Sky View” üvegtető 62 ezer dollár, talán az átalakítás is kijönne ennyiből. Jó hír még, hogy ez a tetőelem az összes Chiron variánshoz jó, legyen az Pur Sport, Super Sport, vagy Super Sport 300+.

Nem adják olcsón a Bugatti Chiron szénszálas tetejét 3