Idén áprilisban  250 millió forintnak megfelelő dollárért került az amerikai Robert J. Guarini tulajdonába egy igen ritka Ford GT Heritage Edition. A 2006-ban gyártott ritkaság valóban csábító darab, és a friss tulajdonos nem is tudott neki ellenállni. Bevont jogosítványával, a félbehagyott papírmunkával, a biztosítás hiányával mit sem törődve ült a volán mögé.

Gondolta, hogy egy rövid próbaút során csak nem történik baj. 

De történt, méghozzá elég komoly: Floridában, Boca Raton egyik lakóparkjából kihajtva sikerült pálmafának ütközve alaposan összetörni a ritka sportkocsit. Egyes információk szerint a manuális váltóval birkózva sikerült kicsúsznia, mivel nincs hozzászokva a kuplungos típusokhoz.

Jogsi nélkül törte rommá 250 milliós Fordját egy pálmafán 1

A Road and Track nevű autós portál megkeresésére viszont már más választ adott, Guarini azt mondta, nem rontotta el a váltást, az út csúszós, a gumik pedig öregek voltak, ezek okozták a balesetet, miközben alig 50-60 kilométer/órás sebességgel hajtott.

A rendőrség szerint a Ford GT nem volt regisztrálva és nem volt rajta biztosítás sem, a sofőr pedig bevont jogosítványa ellenére ült a volán mögé.