Nincs olyan alkatrész, amit ne lehetne felkutatni az interneten. A legritkább típusokhoz is akad minden, csak az ár kérdéses. Aki viszont nem szeretne a kutatással szöszmötölni, és van pár ezeréves Hondája, az most 600 millióért megveheti a mindent vivő raktárkészletet.

Természetesen saját alkatrészáruház indításához is tökéletes az ajánlat, melyben több mint 90 ezer tétel szerepel. Egy jordániai Honda-importőr tette fel a nem mindennapi ajánlatot az Ebayre. A teljes katalógus letölthető az érdeklődőknek, 288 oldalas dokumentumban lehet böngészni a kínálatot. 

Az alkatrészek java igazán értékes, régi típusokhoz tartozik, a leírás szerint 76 százalék jár az 1974-2000 közötti modellekhez, és csupán 24 százalékot tesznek ki a 2001-2015 között gyártott termékek. 

Honda Acty, Accord, City, Civic, Prelude, CR-V, Jazz, CRX, Pilot, Quintet, Legend: ezekhez kivétel nélkül bőven akad gyári pótalkatrész az 1,75 millió dollárért, vagyis közel 608 millió forintért mért raktárkészletben. A mellékelt fotókon látszik igazán a valódi mennyiség, polcok végeláthatatlan során ül a közel százezer alkatrész.

608 millióért eladó egy egész raktárnyi Honda-alkatrész 1608 millióért eladó egy egész raktárnyi Honda-alkatrész 2608 millióért eladó egy egész raktárnyi Honda-alkatrész 3608 millióért eladó egy egész raktárnyi Honda-alkatrész 4