Eladó a világ legkülönösebb melós Ferrarija 1Eladó a világ legkülönösebb melós Ferrarija 2Eladó a világ legkülönösebb melós Ferrarija 3Eladó a világ legkülönösebb melós Ferrarija 4Eladó a világ legkülönösebb melós Ferrarija 5A London Motor Group 2013-ban készítette el a világ állítólag első Ferrari kisteherautóját egy tévésorozat számára. Alapját egy Ferrari 412 adta, amit alig 1,8 millió forintért vásároltak, majd újítottak fel, és kapott egy 137 centiméteres platót, no meg amerikai szívet. 

Az építés során harminc centivel megkurtították a tetőt, és előrébb tolták az utascellát, így sikerült egy 137 centis platót besuvasztaniuk a hátsó tengely elé. A rakteret teakfával burkolták le, alá pedig egy Bang & Olufsen audiorendszert építettek.

Az új, 5,7 literes V8-as GM-motort a gépházfedélbe illesztett trombiták lélegeztetik, a kipufogó pedig változó hangolást kapott, így lesz teljes körű a stílustörő, de gépészeti szempontból izgalmas átalakítás.

Az egyedi konstrukció most új gazdát keres, a Bonhams aukcióján lehet majd rá licitálni, ahol nagyjából 8-9 millió forintos végső árat jósolnak ennek az érdekességnek.