Utcán parkolóhelyet találni nem egyszerű feladat a nagyvárosokban, de Los Angelesben, az autókkal tömött amerikai metropoliszban még inkább kihívás. A Silver Lake negyedben pedig húsz kerek éve jelentenek problémát a helyeket elfoglaló luxusautók.

Ferrari-, Porsche-, Maserati-sorok állnak a környéken, és nehezítik meg a helyi lakosok parkolását immár 2002 óta. A problémát egy nagy forgalmú, drága autókra szakosodott szerviz okozza, aminek tulajdonosa valahogy nem tudta kigazdálkodni egy parkoló bérbevételét, így a szerelésre váró kocsikat a környéken teszik le a műhely dolgozói. 

Veteránok és újabb darabok, autórajongó számára kedves látvány reggelente, de a helyiek másképp gondolják. Megkeresték a médiát, több alkalommal tettek bejelentést a hatóságoknál, de a változást hozó bírság elmaradt, csak figyelmeztetést kapott évről évre a Hi Tech Automotive nevű műhely. 

Pedig a helyi rendelkezések szerint illegális az utcán tárolni a szerelés alatt lévő autókat, de valahogy mindig sikerült megtalálni a kiskaput, vagy a megfelelő embert, aki szemet hunyt a dolog felett. 

Az NBC Los Angeles riportja azonban úgy tűnik, változást hozhat az ügyben, a város ügyésze, Mike Feuer megígérte, hogy lépéseket fognak tenni az ügyben, a tulajdonos pedig elmondta, hogy milliószor elnézést kért a helyi lakosoktól, tudja, hogy szabálytalan a dolog, és már dolgoznak a megoldáson.