Nem hétköznapi jelenetet rögzítettek a biztonsági kamerák a Missouri állambeli St. Louisban: a közösségi oldalakon terjedő információk szerint nagyjából egy hónappal ezelőtt egy fekete, állítólag lopott Genesisszel nem jutottak annyira messzire a tolvajok, mint azt remélhették.

Számos kulcsfontosságú részlet egyelőre tisztázatlan az incidens kapcsán, a felvételeken ugyanis csak az látszik, ahogy a szedán kontrollálhatatlanul csúszik keresztbe a kereszteződésen, épphogy elkerülve két autót és pár gyalogost, majd hátuljával a buszmegállóban lévő padnak csapódik és a mögötte lévő bolt falát át is töri.

a videó a hirdetés után indul

Másodpercekkel később több férfi is láthatóan sértetlenül húzta fel a nyúlcipőt, vélhetően azért, hogy még a hatóságok kiérkezése előtt elmeneküljenek a helyszínről. A felvétel publikálója azt állítja, hogy a rendőrség egyelőre nem találta meg az érintetteket, de a biztonsági kamerás felvételek alapján a tolvajok kapucnis pulóvert és maszkot viseltek.

Az sem derült ki, mekkora kár keletkezett a Genesisben a baleset hatására, a megrongálódott épület oldalát azonban a Google Utcakép tanúsága szerint már bedeszkázták.