A kizárólag látványra és akciójelenetekre építő Transformers filmek jellegzetessége a főszereplők átalakulása. A mozivásznon jól mutatott a több ezer, számítógéppel megrajzolt mozgó alkatrész, a csillogó króm gépszörnyek még a sztori teljes hiányát is képesek voltak elhalványítani.

Talán ezt a hatást akarta megfogni a képeken látható Nissan 350z tulajdonosa, aki egy átalakulás közben lévő autobotot épített kocsijából. Láthatóan a folyamat nem egy ütemben zajlott le, a rétegek szép lassan rakódtak fel a karosszériára, míg végül egy felismerhetetlen, geometriai alakokkal díszített guruló szobor lett a végeredmény.

Nézd ahogy szép lassan egy szemgolyót égető tuningszörny lesz ebből a Nissanból 1

Nézd ahogy szép lassan egy szemgolyót égető tuningszörny lesz ebből a Nissanból 2

Nézd ahogy szép lassan egy szemgolyót égető tuningszörny lesz ebből a Nissanból 3Nézd ahogy szép lassan egy szemgolyót égető tuningszörny lesz ebből a Nissanból 4Nézd ahogy szép lassan egy szemgolyót égető tuningszörny lesz ebből a Nissanból 5Nézd ahogy szép lassan egy szemgolyót égető tuningszörny lesz ebből a Nissanból 6Nézd ahogy szép lassan egy szemgolyót égető tuningszörny lesz ebből a Nissanból 7