Amennyire emlékezetes, annyira rázós napjuk is volt a philadelphiai Sprint Township két rendőrének hétfőn, ennek oka pedig nem valamilyen bűncselekmény vagy közúti kihágás volt. Egy kereszteződésnél teljesítettek szolgálatot az útpadkára húzódva, miközben a forgalmat figyelték, amikor kellemetlen meglepetéssel kellett szembenézniük, szó szerint.

a videó a hirdetés után indul

Mint az a helyi hatóságok által közzétett fedélzeti felvételeken látható, egyszer csak elszabadult az ellentétes irányból érkező terepjáró egyik kereke, ami ezután kosárlabdaként pattogott végig a kereszteződésen, majd az útpadkán, mielőtt a rendőrautó szélvédőjében kötött volna ki. Érdemes megfigyelni, hogy a kerék leválása és a becsapódás között mindössze öt másodperc telt el, tehát a balesetet lehetetlen volt elkerülni.

A rendőrautóból figyelve mindössze ennyi látszott a történésekből:

a videó a hirdetés után indul

A városi terepjáróban tartózkodó két egyenruhás szerencsére sérülés nélkül megúszta az esetet, akárcsak a terepjáró sofőrje. A járőrautóként szolgáló Ford Explorer Interceptornak azonban kinéz egy szélvédőcsere, valamint egy alapos belső takarítás, ugyanis a becsapódás hatására komoly mennyiségű üvegszilánk zúdult a beltérre.

Nézni is rossz, ahogy a rendőrautó szélvédőjébe csapódik az elszabadult kerék 1