Sokáig emlékezetes marad Tori Jorgey számára televíziós pályafutása a WSAZ News csatornájánál. A napokban, miközben egy nyugat-virginiai vízvezetéktörés helyszínéről tudósított, élő adásban elütötte őt egy autó. Szerencséje, mert nem sérült meg, így gyorsan felpattant, és biztosította a nézőket, hogy jól van, mielőtt levezette volna a riportját.

Ennek ellenére Jorgey, hogy biztosra menjen, a bejelentkezés után a sürgősségire ment, a gázolás közben ugyanis kifordult a lába, az autó ugyanis a kamerának lökte azt, amit a riporter maga kezelt. Feltételezések szerint a gázoló sofőr figyelmét a mentőautók vonhatták el a baleset előtt.

Még ha nem is hálás, egyáltalán nem ismeretlen az egyszemélyes stáb fogalma az új média korszakában, már egyetemeken is tanítják a műfajt. Az esetet követően több amerikai híradós mégis felháborodásának adott hangot, amiért a csatorna egyedül küldte ki a nőt a helyszínre tudósítani, holott korábban a hasonló eseményekhez többen települtek ki.

Jorgey még élő adásban elmondta, nem a múlt heti volt az első eset karrierje során: már egyetemi évei alatt is elgázolta őt egy autó. A következő hónaptól pedig az ABC pittsburghi leányvállalatánál, a WTAE-nél fog dolgozni.