Már az összes videós oldalra átszivárgott az a decemberi eset, amely során egy Toyota Yaris GR tépi négy kerékkel havat hányva az árokba borult Porsche 911-est. Nem mindennapi eset, és a legtöbb rövid képfoszlányon nem is látszik a végeredmény.

@pan_pabloski Drifterzy uratowani przez toyote XD #viral #foryoupage #foryourpage #dc #fyp #fp #dlaciebie #drift #fail #snow #crash #porsche #yarisgr ♬ Merry Christmas Everyone - Chansons de Noël

Pedig a mentési akció egész érdekes, az összkerékhajtással felvértezett sportos Toyota végül megmenti bajba jutott társát, a Porsche kikerül szorult helyzetéből. 

A helyszínen rögtön összegyűlt egy kisebb tömeg, mindenki levegőbe emelt mobillal filmezte az eseményeket. Sorban álltak a várakozó autók, amelyek között láthatóan több hátsókerék-hajtású darab is akadt, és ezekkel vélhetően nem erdei baglyok megfigyelésére indultak a fiatalok, hanem keresztbe csapatni. 

A videóhoz kapcsolódó fiókokat nézve pedig kiderül, hogy komoly rajongótábora van a lengyeleknél (is) a téli autós mókának, ami jelen esetben csak egy ilyen szerencsés végkimenetelű balesetet produkált.