Már az adventi időszakban is jelentősen megnövekedett a forgalom, és nem lesz másképp a következő napokban sem az utakon. Ezekben a hetekben pedig nagyon nem is szólhat más az autóban, mint az örökzöld karácsonyi slágerek. Ennek apropóján idén saját karácsonyi klippel rukkolt elő a Mini a saját, nemzetközi közössége főszereplésével.

Ez a brit gyártó legújabb kampányának részeként készült el, amiben a minisekre jellemző egyediség és összetartás központi szerepet játszik. A sokszínűségükben rejlő adottságokat foglalja össze a kampány szlogenje is: „Különbözünk, együtt mégis jók vagyunk”. A Driving Home for Christmasben a Mini rajongói bemutatják karácsonyi utazásuk legszebb pillanatait.

Ezzel a szívmelengető autós slágerrel meghittebb lesz a karácsony is 1

A Mini által kezdeményezett alkotás így visszatér oda, ahol az egész dal íródott: egy rendkívül különleges brit kisautóba. A világhírű dal írója, Chris Rea fejében ugyanis akkor születtek meg a Driving Home for Christmas dallamai, amikor 1978 telén egy klasszikus Minivel utazott haza szeretteihez.

A videoklip nem csupán az író London és Middlesbrough között megtett útjára tér vissza, de a rajongók karácsonyi utazásaiba is bepillantást enged, a világ minden tájáról.

a videó a hirdetés után indul