Mintha egy hatéves, korlátlan fantáziájú gyerek lakna a digitális művész, Abimelec Arellano fejében. Nincs határ stílusban, a kerekek számában, színes kavalkád, szinte provokatív minden általa megrajzolt autó. Facebook oldala igazi kincsesbánya, tényleg olyan vad elképzeléseket mutat meg élethű digitális formában, amitől még a SEMA tuningshow sokat látott közönsége is ájuldozna.

Nem kíméli a legendákat sem, a Ferrari F40 vonalait könnyedén keverte a harsány japán bosozuku tuningstílussal. Ha ezt megépíti valaki, garantáltan lenne róla pár ezer komment a közösségi oldalakon:

A legvadabb autós álmainkat mutatja meg egy digitális művész 1 A legvadabb autós álmainkat mutatja meg egy digitális művész 2

Hasonlóan eszement ez a Ford Mustang is, ami az elgondolás szerint egy BMW E46 kupé alapjaira épített klasszikus Mustang, de a Dodge Challenger Hellcat orrával:

A legvadabb autós álmainkat mutatja meg egy digitális művész 3 A legvadabb autós álmainkat mutatja meg egy digitális művész 4 A legvadabb autós álmainkat mutatja meg egy digitális művész 5