A Dodge Tradesman tipikus amerikai furgon, amit leginkább a filmvászonról, vagy USA-autó találkozókról ismerhetünk. Nekünk még szakadtan, rozsdásan, kibelezve is egzotikum, az Egyesült Államokban viszont az átlagos állapotú darabokra senki sem kapja fel a fejét. 

Ezért is érdekes, hogy egy sárga darab felkerült a különleges autók aukciójára szakosodott Bringatrailer.com oldalra. Ennek oka, hogy ezt az 1977-es darabot alaposan átalakították. Szó sincs teljesítménynövelő tuningról, motorja klasszikus 5,9 literes, V8-as szívó benzines, háromsebességes automata váltóval társítva. 

Íme a tökéletes amerikai stílusú mobil hancúrszoba 1

A beltere viszont maga a megtestesült lazaság, bézs színű, vastag bőrborítás került a falakra, süppedős kárpitok a lábak alá, a hátsó részt pedig teljes hosszban egy ágy foglalja el. Az ágy alatt bortároló, a minibárból előkerülhet valami erősebb is, a mini hűtő pedig minden olyan élénkítőt vár, ami hűtve jó.

Íme a tökéletes amerikai stílusú mobil hancúrszoba 2

Lapostévé, egyedi hifirendszer, és több helyen visszatérő, vigyorogva szörfölő banán, bódító árnyalatú LED-fények: nem épp egy száraz üzleti megbeszéléshez való környezet. 

Ezért az élményért jelenleg 30 ezer dollárt (9,6 millió forint) akar fizetni egy licitáló, ami bizonyítja, hogy egy ilyen harsány stílusú autóra is komolyan „rá lehet kívánni”.

Íme a tökéletes amerikai stílusú mobil hancúrszoba 3 Íme a tökéletes amerikai stílusú mobil hancúrszoba 4 Íme a tökéletes amerikai stílusú mobil hancúrszoba 5 Íme a tökéletes amerikai stílusú mobil hancúrszoba 6 Íme a tökéletes amerikai stílusú mobil hancúrszoba 7