Gyors sorozatlövésre bárki képes egy automata puskával, de mégis csodáljuk a mestereket, akik forgótáras revolverrel is képesek villámgyorsan kiüríteni a tárat. Ugyanez a vezérgondolat ül a H-kulisszás váltóval szerelt autók gyorsulási rekordjai mögött. 

Automata, szekvenciális váltóval kategóriákkal jobb eredményt érhetnének el, ezek az arcok mégis maradnak a klasszikus elrendezésű kézi sebességváltóknál, és ezzel a technikával akarnak rekordot dönteni. 

Eddig a Grannas Racing-féle “Orange Man Bad” Toyota Supra volt a csúcstartó. A több mint 2000 lóerős autónak sikerült elérni a negyed mérföld rekordját 6,90 másodperccel, és 194 mérföld/órás végsebességgel, ami tényleg brutális.

Csakhogy most elérkezett a trónfosztás ideje. Egy igencsak átdolgozott Coyote V8-assal szerelt Ford Mustang és tulajdonosa, Joel Steele ezt az elképesztő időt is megdöntötte, 6,81 másodpercre lefaragva a rekordot.

Ehhez a dupla turbóval lélegeztetett V8-ason túl a különleges váltó is segített, a négysebességes darabot kifejezetten a kuplungolás nélküli váltások magas igénybevételére tervezték.