Elég sok krómcsík, műanyag mütyűr, és olcsó kiegészítő esett be a kosárba, amikor a képeken látható Mercedes-Benz SLK 230 tulajdonosa a kínai webshopokban vásárolt. Gyakorlatilag beszerzett mindent, ami felragasztható egy autó karosszériájára.

Sőt, több radikális módosítást is eszközöltek az autón, a hagyományos ajtók helyét felfelé nyíló, Lamborghini stílusú darabok vették át, a nyomtáv is szélesebb lett, legalábbis a sárvédőívek kitüremkedései ezt sugallják. 

Mégis, a belső talán a legstílusosabb, igazi otthonos, színes, minden, amit a németek eredetileg nem akartak beletenni az SLK belterébe. Vannak itt puha díszpárnák, szőrmeborítás, és színes lábtörlők. Lehet, hogy sokaknak komplett ízlésficam, de a tulaj ebben érezte jól magát, legalábbis eddig. A kocsi ugyanis eladó, a 190 lóerős benzinmotorral szerelt gépért mindössze 770 ezer forintnak megfelelő vietnámi dongot kérnek. 

Otthonos vietnámi stílust kapott ez a Mercedes SLK 1 Otthonos vietnámi stílust kapott ez a Mercedes SLK 2 Otthonos vietnámi stílust kapott ez a Mercedes SLK 3 Otthonos vietnámi stílust kapott ez a Mercedes SLK 4 Otthonos vietnámi stílust kapott ez a Mercedes SLK 5 Otthonos vietnámi stílust kapott ez a Mercedes SLK 6