Alapszabály, hogy amennyiben lecsap a lopós autó, onnantól kezdve a jármű tulajdonosa sok mindent már nem tud tenni, legfeljebb szomorúan nézni a távolba, és magát ostromolni, miért állt meg a tilosban. A felvételeken látható Dodge Charger tulajdonosa azonban ebbe semmiképp nem akart belenyugodni, a lehetetlent is megpróbálta.

Nem derült ki, hogy még azt megelőzően szállt-e be az autójába, hogy azt felemelték, mindenesetre utána foggal-körömmel, nyélgázzal harcolt azért, hogy megmentse az autóját. A rögzítéseket viszont ilyenkor csak a vontató kezelője tudja kioldani, így a Charger nemcsak annak foglya maradt, de meg is sérült.

a videó a hirdetés után indul

Amellett, hogy megrongálta az autó elejét, a hátsó lökhárító sem úszta meg sértetlenül a kimenekítési akrobatamutatványt. Hiába, van, amikor a hetedik generációs Charger és annak 250-300, 470 vagy akár 800 lóerős, 3,5, 3,6, vagy éppen 6,4 literes motorja is kevés ahhoz – a Redditre feltöltött videóból nem tudtuk meg, melyik típusról van szó –, hogy megszökjünk a felelősségre vonás elől.