Supercar Blondie már régóta ismert youtuber az autós tartalomgyártásban, de hiába az évek és az ismertség, a legjobb forgatási helyszíneknek nagy ára van. A szőke hölgy egy templom előtti téren szeretett volna forgatni Olaszországban a Lamborghini évekkel ezelőtt bemutatott, elektromos tanulmányautójával, amikor váratlanul megjelentek a rendőrök.

Az egyenruhások elmondták, hogy tilosban parkol a Terzo Millennióval, aminek nem volt rendszáma, így csak annyit írtak a büntetőcédulára, hogy „Lamborghini”. Ezután a rendőr még annak elhelyezésével is küszködött, hiszen ablaktörlő lapátja sem volt a Lamborghininek, így végül elegánsan a szélvédőre helyezte.

Alexandra Mary Hirschi azon akadt ki igazán, hogy nagyon nem is tudná hova vinni az autót, hiszen egypéldányos tanulmányautóként valószínűleg nem is képes önálló mozgásra – rendszám nélkül egyébként sem tehetné meg. Majd jött a csattanó: mint kiderült, a Lamborghini „hívta ki” a rendőröket, hogy megtréfálják és zavarba hozzák a 36 éves nőt.

A Lamborghini évekkel ezelőtt azzal a céllal leplezte le tanulmányautóját, hogy betekintést engedjen a publikumba a márka jövőjébe. A projektben komoly szerep jut az anyagtudósoknak is, hiszen energiatárolásra is alkalmas szénszálas kompozitokon dolgoznak, mivel a szuperkapacitású kondenzátorok önmagukban nem lennének elegendőek.