A neten kutakodva találhatunk pár öreg, már nyugdíjasnak tekinthető pompakocsit. Ezek általában a feladatra specializálódott cégek által átépített típusok, a koporsó szállítására alkalmas hátsó térrel, ami az első ellenérzések legyűrése után rendkívül praktikus és jól használhatónak tűnik. 

Vannak, akik sosem tennék be a lábukat egy ilyen helyre, egy angol párosnak viszont nem akadt ilyen gondja, amikor egy Facebook-hirdetésben felfedezték a Volvo 960-ast, amit már valaki átalakított magának, egyfajta bizarr lakókocsivá.

Rögtön lecsaptak az 1,5 millió forintért kínált különlegességre, és nyakukba vették Skócia gyönyörű partvidékét.

Az előző tulaj már beszerelt egy kényelmes ágyat, mosdókagylót, egy kis hűtőt és tűzhelyet is, így minden adott egy kellemes kempingezéshez. A két új szállóvendég, Shannon Orr és Iain Cameron eddig nem találkozott szellemekkel a Volvo hátsójában töltött éjszakák során, érdeklődő járókelőkkel, túrázókkal viszont annál inkább.

Halottaskocsiban hálva járta be Skóciát egy házaspár 1Halottaskocsiban hálva járta be Skóciát egy házaspár 2Halottaskocsiban hálva járta be Skóciát egy házaspár 3Halottaskocsiban hálva járta be Skóciát egy házaspár 4