Szórakoztató bozótjáró szöcskéket láttunk már párat, a vidéki mesterek gyakran faragnak ilyen rendszám nélküli szórakoztató eszközöket öreg autókból. Elég csak lefűrészelni a karosszéria nagyját, hegeszteni egy csővázat, és egy 50-60 lóerős motorral is mókás telekjárót kapunk.

Ez az orosz gép viszont luxus szintre emelte a koncepciót, hiszen alapjait egy Mercedes-Benz 560 SEC adta. Az 1985-ben gyártott luxuskupét megfosztották mindentől, ami karakterét adta, a kényelmes bőrbelső, a rengeteg extra, a stílusos megjelenés mind eltűnt.

Helyüket átvette a szó szerint érthető fapad, egy otthon barkácsolt platós karosszériával. Ehhez terepgumikat képzelne el az ember, de az építő végül 20 colos Lorinser kerekeket pakolt rá. 

Mindezért 750 ezer rubelt kér, és állítása szerint egy sorhatos, háromliteres motor van az autóban, de a képeken egyértelműen látszik, hogy még az eredeti V8-as foglalja el a helyet. Rejtélyes, és érdekes darab, főleg 3,2 millió forintért.

Aki susnyásban is úr akar lenni, ilyen Mercedest kell annak venni 1Aki susnyásban is úr akar lenni, ilyen Mercedest kell annak venni 2Aki susnyásban is úr akar lenni, ilyen Mercedest kell annak venni 3