Az angol igazságszolgáltatási rendszer nem bánt kesztyűs kézzel azzal a 31 éves férfival, aki valamilyen okból jó mókának tartotta, hogy vonatot játszik egy Mitsubishi Pajero volánja mögött. Aaron O’Halloran még májusban hajtott a sínekre Duddeston állomáson, és haladt így fél mérföldet Aston felé. 

Miután véget ért a vonatozás, elhagyta autóját, amiben ott volt mobiltelefonja is, így a rendőröknek nem okozott komoly problémát felkutatni a tettest. 

Kis szórakozása 9,4 millió forintos kárt okozott a vasúti berendezésekben, a közlekedőknek pedig talán még fájdalmasabb az a 8 órás késés, amit az eset miatt be kellett vállalniuk. Aaron biztosítás nélkül, vezetéstől való eltiltás alatt lépte meg akcióját, ezért is lépett fel szigorúan a bíróság. 

15 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, ami mellett a 64 ezer forintos pénzbüntetés eltörpül. „Az ítélet tükrözi tetteinek súlyosságát, hálásak vagyunk, hogy senki sem sérült meg O’Halloran aggasztó viselkedése miatt. Most bőven lesz ideje a börtönben elgondolkodni ostoba tetteinek súlyosságán.”