A fotókon látható zöld vadállat Szentpéterváron várja új gazdáját. Azt 1978-as Zsiguli karosszéria alá egy brutális versenyautót építettek, amelynek a szívét egy Nissan Skyline-ból kölcsönözték.

Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 1

A kétliteres, SR20DET erőforrás egy Mitsubishi EVO6 turbóján keresztül kapja a levegőt. A hátsó felfüggesztés és a futómű többi része szintén “japánból érkezett”, méghozzá egy Nissan Silviából.

Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 2

Az utastérből is kidobáltak minden felesleges dolgot és teljes versenyautós átépítést kapott. Azt sajnos nem árulja el a jelenlegi tulaj, hogy mennyibe került ilyen állapotba hozni az autót, de azt igen, hogy 10 millió rubelt kérnek érte. Ez átszámítva 40 millió forint környékén van.

Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 3Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 4Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 5Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 6Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 7Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 8Oroszország legdrágább Zsigulija ez a rettenet 9

Ér szerinted 40 millió forintot ez a versenyautó?
Igen
22% (972)
Nem
78% (3469)