Éppen arra téblábolt egy járókelő Kanadában, amikor az utca elején megjelent egy sárga Toyota Supra. Jókora gázt adott a sofőrje, azonban kár volt, mert szinte azonnal elveszítette az irányítást. Mondhatnánk, hogy fiatalság bolondság, de onnantól kezdve, hogy egy sportkupé keresztbe csúszva közlekedik az utcán, annak jó vége nem lehet – akár a gyengébb soros négy-, akár a több mint 380 lóerős teljesítményre képes hathengeres motor hajtja.

A fiatal társaság utasként csúszott az útmenti padkának, majd egy parkolóban kötöttek ki. Az ütközés mértéke és a sebesség alapján valószínűleg komolyabban megsérült az új generációs Supra. Úgy tudni, a modell egy helyi autóklubhoz tartozik, és nem adták kölcsön, egyúttal megerősítették, hogy totálkáros. Meg kell jegyezni, hogy az Auto Club YEG erről szóló bejegyzése nem elérhető az Instagramon.

A felvételt kiszúró Carscoops feltételezése szerint az összes biztonsági rendszert, többek között a menetstabilizátort is kikapcsolhatták, ami egy kevésbé tapasztalt sofőr esetében igencsak meggondolatlan döntés volt, mint azt a mellékelt ábra is mutatja.