A villanyautósok évek óta céltáblát jelentenek egyes autósoknak az Egyesült Államokban. Elfoglalják a töltőhelyeiket, padlógázon koromfüsttel terítik be őket a dízelek. A gyorsulási versenyeken viszont visszavágnak a Teslák, szinte bármit lehagynak, még a kompresszorral felmérgesített, nagy lökettérfogatú V8-as izomautókat is. 

A legpiszkosabb fricskát viszont a Tesla Model S Plaid új funkciója adja. Az autó karosszériája kifelé szóló hangszórókat kapott, amelyek szinte bármilyen autó hangját képesek megszólaltatni. Ahogy a tulaj a videón mutatja, csak pár gombnyomás a hatalmas központi kijelzőn, és máris V8-as hangon rotyog a Tesla.

Hogy lesz benzines hangja a Teslának? Válasz: Boombox

A Boombox kiegészítő, vagy Boombox mód lehetővé teszi a vezetőnek, hogy különböző hangokat tudjon kiadni az autó a beépített külső hangszórók segítségével. A Tesla szerint segítségével egy „boomboxszá” tudjuk vele változtatni az autónkat, és szórakoztathatjuk vele a környezetünket parkolás közben. Választhatunk a már előre feltöltött hangok közül, vagy hozzáadhatunk mi is öt egyéni hangot USB-csatlakozón keresztül, viszont javasolt utánanézni a helyi törvényeknek, mielőtt nyilvános helyen használjuk a boomboxot.

Ez messziről és közelről is poén, hiszen az élmény közel sincs egy valódi V8-ashoz, inkább afféle paródia. Ha nektek ez kell, ha nem elég a két másodperc körüli százas sprint, az 1000 lóerő, akkor itt van, tessék, rotyog is a gép.