Sejtésünk sincs, mi adott ihletet ehhez a módosításhoz, de az biztos, hogy sikerült kerékre állítani a legfurcsább első generációs Skoda Octaviát. Az autót még 2010 környékén készítette egy indiai tuningműhely, az Autopsyche. 

Meglepő, de ott is akad pár autó a cseh gyártó kínálatából, ez a klasszikus, 1,9 literes TDI motorral szerelt darab pedig komoly módosításokon esett át, a gyári felnik helyére 18 colos AMG kerekek kerültek elöl 225/40, hátul pedig 265/25 méretű abroncsokkal. 

Még ma is furcsa látvány ez a kupévá faragott, első generációs Skoda Octavia 1 Még ma is furcsa látvány ez a kupévá faragott, első generációs Skoda Octavia 2 Még ma is furcsa látvány ez a kupévá faragott, első generációs Skoda Octavia 3 Még ma is furcsa látvány ez a kupévá faragott, első generációs Skoda Octavia 4 Még ma is furcsa látvány ez a kupévá faragott, első generációs Skoda Octavia 5 Még ma is furcsa látvány ez a kupévá faragott, első generációs Skoda Octavia 6 Még ma is furcsa látvány ez a kupévá faragott, első generációs Skoda Octavia 7