A különleges, jubileumi szériához tartozó, a GTI típus 25. évfordulójára készült autót valószínűleg már eleve gyűjteménybe szánta a tulajdonosa. Ezért parkolta le 12,8 kilométerrel az órájában, és állta meg a késztetést, hogy használja 19 éven át. 

19 éve parkolták le ezt a Volkswagen Golf GTI-t, és azóta se nyúltak hozzá 1

A negyedik generációs Golfra épülő autó Reflex Silver fényezést kapott, abroncsai 18×7.5 BBS RC típusú felnikre kerültek. Belül a limitált kiadást bizonyító plakett, és Recaro sportülések fokozzák a különlegességét a kocsinak, motorja 1,8 literes turbós 180 lóerővel, és 235 Nm nyomatékkal.

19 éve parkolták le ezt a Volkswagen Golf GTI-t, és azóta se nyúltak hozzá 2

Mivel árverésen bocsájtják licitre, így nehéz megjósolni, mennyiért fog elkelni. Egy hasonló évfordulós darab 2018-ban emberibb futással, 46 ezer kilométerrel ötmillió forintért kelt el, tehát ennél vélhetően többet várnak ezért a tényleg gyári állapotú darabért.

19 éve parkolták le ezt a Volkswagen Golf GTI-t, és azóta se nyúltak hozzá 319 éve parkolták le ezt a Volkswagen Golf GTI-t, és azóta se nyúltak hozzá 419 éve parkolták le ezt a Volkswagen Golf GTI-t, és azóta se nyúltak hozzá 519 éve parkolták le ezt a Volkswagen Golf GTI-t, és azóta se nyúltak hozzá 619 éve parkolták le ezt a Volkswagen Golf GTI-t, és azóta se nyúltak hozzá 7