Minden autós rémálma történt meg az I-80-as autópályán az Egyesült Államokban. Két hölgy haladt teljes nyugalomban Ohio államban, egy Mitsubishi Outlander Sportban utazva, amikor az előttük haladó furgon tetejéről két deszka is elszabadult. 

Az egyik elkerülte az autót, a másik viszont akár egy dárda, egyenesen eltalálta a szélvédőt, áthasítva azt. A bent ülőknek pokoli mázlijuk volt, a halálos erővel becsapódó deszka elkerülte őket, így megúszták az életveszélyes sérüléseket. A furgon sofőrje észre sem vette, hogy milyen balesetet okozott, később állították meg a helyi rendőrök.

A járőr a figyelmetlen sofőrnek adott plusz rögzítő eszközöket, és kiállította a helyszíni bírságot, ami Ohio államban elég enyhe ezekre az esetekre. Maximum 45 ezer forintnyi dollárt kell fizetnie a sofőrnek, aki ilyen életveszélyes rakománnyal közlekedik, elzárást nem lehet kiszabni az esetért egyelőre. Ez a helyzet azonban vélhetően változni fog, a videón látható esetek miatt szigorítanának a szabályozáson, 60 nap elzárás, és 730 ezer forintnyi bírság várhat azokra a sofőrökre, akiknek elszabadult rakománya valamilyen kárt, sérülést okoz.