A városi közlekedés reformjára több érdekes guruló kütyü született már, és ma úgy tűnik, hogy az elektromos rollerek lesznek a nyerők. A többi billegő, egykerekű, cirkuszi izé ott végzi, ahová való, a fejlődés szemétdombján, hiszen nélkülözik a praktikumot, ráadásul még esni is igazán könnyű velük.

De aki mesteri szintre fejleszti tudományát, az egész elképesztő módon tud közlekedni akár egy monociklivel is. Az elektromos monociklivel közlekedni nem annyira könnyű, mint amennyire első ránézésre tűnik. Az egyensúlyt és a holtpontokat szokni kell, és rengeteg gyakorlást igényel, mire valaki stabilan tud vele gurulni.

A videón látható társaság durván 60 km/órás sebességgel csapat egy New York-i alagútban, amikor egyikük elveszti a kontrollt, és felbukik járművével. Szerencse, hogy volt rajta sisak és minden egyéb védőfelszerelés, ami szükséges, hogy megússzon egy ilyen borulást.

Ez mutatja, hogy mekkora kockázatot vállalt az orosz futár, akit hasonló tempóval vettek videóra Szentpéterváron. Így az autók alá esni nem lehet kellemes élmény.