Talán még senki nem próbálkozott meg akkora autós tánccal, mint az amerikai R&B énekes, The Weeknd. Alapvetően is híres utánozhatatlanul precíz élő előadásairól, a Super Bowl szünetében is hatalmas show-t csinált pár hét alatt globálisan ismert és rajongott dalaiból, mint például a Blinding Lights. Feltűnően szereti az autókat is, így a klipjeiben is feltűnik, most viszont valami egészen különlegessel állt elő.

Mercikkel táncolták körbe az énekest 1
Mercikkel táncolták körbe az énekest 2

Mercikkel táncolták körbe az énekest

Mercikkel táncolták körbe az énekest 7
Mercikkel táncolták körbe az énekest 8
Mercikkel táncolták körbe az énekest 9
Mercikkel táncolták körbe az énekest 10
Fotó megosztása:

Élő adásban táncolt mögötte egy halom régi Mercedes-Benz SL és még négy kamion is, ha nem lett volna elég. Betanult koreográfiára mozognak a videóban a Pagodák, miközben egy lehetetlenül nagy parkolóban köröz az énekessel egy 1971-es Mercury Monterey. A mutatvány nem egyszerű, mozgó autón ülve énekelni tökéletes hangon alapvetően is lenyűgöző, de egy ponton olyan közel húznak el a Pagodák hozzá, hogy szinte megérintik a tükreikkel.

Nem többszörösen felvett és megvágott klipről van szó, amit látunk, azt a Billboard zenei díjátadó műsorban adta elő élőben, akárcsak a többi előadó saját számait a megszakításokban. The Weekndhez hasonlót persze senki nem próbált meg, a stúdión kívüli, ekkora szabású show-hoz hasonlót még nem igazán láttunk.

A Save Your Tears című dalhoz készült fantasztikus performance uralkodó színe persze a bordó, a beszerzett Pagodák felét is ilyenre fényezték, másik felüket fehérre. Hiányzik azonban az énekes jelképpé vált bordó öltönye, helyette fekete öltönyt és ballonkabátot visel, amire csak annyit mondott, hogy az After Hours – korábbi listavezető albuma, ehhez készült az öltöny és az arculat is – kifutott és új hajnal érkezik, ami minden bizonnyal friss lemezére utal. 

Mercikkel táncolták körbe az énekest 11

The Weeknd egyébként 16 jelölésből 9 díjat zsebelt be a Billboard zenei díjátadóján. Az év legjobb előadója, legjobb férfi előadója, legjobb R&B albuma, legtöbbet rádióban játszott dala, legjobb R&B dal, legtöbbet eladott dal, Top R&B előadó és a Top R&B férfi előadónak járó díj is nála landolt. Ezek után tőlünk megkapná a legbenzinszagúbb videóklipért járó díjat is.