A Facebook amerikai piacterén tűnt fel ez az 1979-es Jeep Cherokee, ami már egyáltalán nem hasonlít régi önmagára. Köszönhető ez annak, hogy az eredeti karosszériát lecserélték egy Beechcraft Model 18 típusú repülő törzsére. Szerencsére a szárnyakat lehagyták, de így is terebélyes lett a végeredmény, a jármű 6,7 méter hosszú, és a hátsó vezérsíkkal problémák lehetnek a mélygarázsokban.

A szárazföldi repülés élményét próbálja visszaadni ez a furcsa Jeep 1A szárazföldi repülés élményét próbálja visszaadni ez a furcsa Jeep 2

Cserébe kényelmes, tágas beltér várja az utasokat, az oldalülések befogadóképességét pedig csak az emberek egymás iránt érzett ellenszenve korlátozza. Vagyis akár komoly tömegjeleneteket is össze lehet itt hozni, és ezt a lazaságot hirdeti a műszerfal faragott sellő alakja is.

A szárazföldi repülés élményét próbálja visszaadni ez a furcsa Jeep 3A szárazföldi repülés élményét próbálja visszaadni ez a furcsa Jeep 4

Tény, hogy izgalmakat csak az utastársaktól várhatunk, mivel a járművet hajtó V8-as blokk 170 lóereje a háromsebességes automata váltóval nem épp vérpezsdítő párosítás. 

Sebaj, itt a látvány a lényeg, ez a repülőbusz állva érzi magát jól igazán, és aki erre az élményre vágyik, az 75 ezer dollár (21,4 millió forint) ellenében már a pilótafülkébe is ülhet.