A Halálos iramban-mozisorozat már rég elhagyta az autós-üldözős-bankrablós vonalat, ez már egy élő szereplős videojáték, amit épp nem mi irányítunk. A kilencedik rész is tömény akcióval fog telni, a töltelék időben pedig szúrós tekintettel néznek egymásra a harcoló felek, vagy elejtenek pár egysoros poént. 

A bemutatója június 25-én lesz, így már pörög a marketing, az összevágott ízelítők mellett most kaptunk néhány forgatáson készült felvételt, a durván zúzós fajtából. Ezekkel bizonyítják a készítők, hogy nem minden számítógépes grafika, ami annak látszik. Egyszerűen tökélyre fejlesztették a fizikai trükkök és a CGI egységét, így mezei mozinéző nem tudja megmondani, hol ér véget a valódi, teherautóba lőtt Toyota GT86, és hol kezdődik a virtuális.

Akció tehát lesz, visszatérnek a nagy nevek, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, és Charlize Theron is felbukkannak, a külön utakat járó és külön filmet kapó Dwayne Johnson és Jason Statham viszont kihagyják ezt a futamot. A rendezői székbe pedig a Halálos iramban veteránja, a harmadik, negyedik, ötödik, és hatodik filmet jegyző Justin Lin ül.