A videón látható, ezüstszínű Mitsubishi Outlander sofőrje állítólag ittas volt és így okozott elég csúnya balesetet egy amerikai kertvárosban.

A semmiből érkezett meg a ház elé, lezúzta az ott parkoló hölgy autóját és belevágódott a ház oldalába is. A felvétel alapján jól kivehető a tettes és autója, a hatóság nyomozást indított az ügyben.

 

Az Outlander sofőrje még mindig jobban járt, ha lehet így fogalmazni, mint annak a Lamborghini Gallardo Superleggerának a sofőrje, aki 2019-ben, ittasan csúszott egy lakóház alá.

Részeg autós szállt bele a feleség autójába és a házba, majd simán elhúzott 1

Konténerház alá tömködött Lamborghini Gallardo Superleggerát nem minden nap lát az ember, ezt a példányt is a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, ez pedig 45 percig tartott nekik. Mire a rendőrök kiértek, addigra már valahogy kikászálódott az autóból annak 31 éves vezetője, az ittas vezetésért letartóztatott Cesar Castro Rodriguez.

Meglepő módon megúszta nagyobb sérülések nélkül. Állítólag egy 25 éves utasa is volt, de őt nem találták a helyszínen, csak két órával később, otthonában találtak rá.